Siguranta si Eficienta in Domeniul Constructiilor


Intotdeauna am privit constructorii ca fiind adevarati temerari! Faptul ca acestia isi risca viata pentru a lucra la inaltimi de-a dreptul terifiante, la mila vantului, a ploii si a intemperiilor mi-a castigat respectul si admiratia pentru acestia. De curand am avut ocazia de a participa la o lucrare la Centrala Electrotermica Craiova, unde a trebuit sa urc impreuna cu un prieten care este constructor in cadrul acestui proiect, la o inaltime de peste 90 de metri. Eu fotografiam activitatea acestuia si incercam sa nu fiu uimit de frumusetea peisajului. Am invatat foarte multe in acea zi despre ce inseamna cu adevarat sa lucrezi ca si constructor, despre riscuri si despre ce exact te mentine in siguranta.


Am aflat de la prietenul meu ca schelele sunt principalul factor care influenteaza siguranta muncii sale. Daca acestea sunt unele realizate de o firma cu experienta si care este atenta la fiecare detaliu atunci riscurile sunt aproape minime. Firma care s-a ocupat de furnizarea de schele metalice pentru CET Craiova este Euro-Foster. O companie care are ani de experienta in spate si proiecte indraznete si complicate care i-au permis sa devina lider de piata. Gratie Euro-Foster si a inginerilor sai montatori calificati, lucrul la inaltime a devenit sigur pentru constructorii din intreaga tara!

Un comentariu:

  1. Sunt atât de încântat, deoarece căsătoria mea ruptă a fost restabilită, iar soțul meu s-a întors după ce ne-a părăsit pe mine și pe cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie. După 8 ani de căsătorie, eu și soțul nostru am fost într-o ceartă sau alta până când în cele din urmă m-a părăsit și s-a mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care mă chinuiesc inima, inima mea era plină de dureri și dureri pentru că eram cu adevărat îndrăgostit de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc întotdeauna să se întoarcă la mine, eram foarte supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugerează că Dr.Wealthy poate ajuta să revină la ex. rapid. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o apoi a făcut o (Vrajă de dragoste) pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îi este atât de dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa că așa s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor. Apoi, din acea zi, Căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât a fost înainte, totul datorită doctorului Rich. el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet, încât dr. Vrăjitor, real și puternic, care mă voi ruga mereu să trăiesc mult pentru a-și ajuta copiii în vremea necazurilor, dacă ești aici și ai nevoie de Ex înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează acum acest puternic turnător de vrăji. Iată contactul său: Trimiteți-l prin e-mail la: Cont: wealthylovespell@gmail.com, vizitați site-ul web http://wealthyspellhome.over-blog.com puteți să-l sunați sau să-l adăugați pe Whats-app: +2348105150446, MULTUMESC Dr.Wealthy

    RăspundețiȘtergere